Hakkımda

Denizli, Gölemezli, Türkiye
Oct092006 Hakkımızda Dim lights Download Ülkemiz jeotermal kaynak zenginliği açısından Dünyada 5. Avrupa da ise 1. sırada yer almasına rağmen. Bu kaynaklarımızdan yararlanamamızı sağlayacak, modern tesisler konusunda, ne yazık ki yeterli yatırımlara sahip değiliz. Gül Termal A.Ş.nin Denizli, Pamukkale bölgesinde projelendirdiği 3 büyük yatırım programının ilk etabı olan Gölemezli#1 Projesi 30 Temmuz 2010 Tarihinde Sayın Denizli valimiz Yavuz Erkmen'e sunulan bir "brifingle"resmen başlamış oldu. Haziran 2013 te tamamlanacak olan Bu Dev Proje; Toplam 68.000 m2 arazi üzerinde %76 sı yeşil alan olarak tasarlandı. 21 Blok, 244 Konut, 2500 m2 Termal Tedavi ve Kür merkezi dışında, Konferans salonu, Butik Termal otel ve açık-kapalı spor alanları, kafe ve restoranları ile dev bir “sağlıklı yaşam merkezi” toplam 2,5 yıl içerisinde bitirecektir... Amacımız uluslararası kalitede tasarlanmış tesislerimizde 5000 yıllık Anadolu şifa tecrübesini 5 yıldızlı konforla buluşturmaktır.

11 Şubat 2011 Cuma

5000 Yıllık Şifa 5 Yıldızlı Komforla Buluşuyor!

1-Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü
Pamukkale Gül  Termal Tatil Köyü  Huzurlu, Eğlenceli  Ve Modern Tatil Anlayışını, Termal Suların Vücudumuz Üzerindeki Mucizevi Etkileri İle Birleştirerek, Sağlıklı Ve Keyifli  Bir Tatil Yapmanız İçin Pamukkale’de Bir İlke İmza Atıyor.
Denizli Şehir Merkezine 20 Km Uzaklıkta ve Egenin İncisi Doğa Harikası Pamukkale Gölemezli Beldesi’nde Yapılmakta Olan Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü, Sizleri Ömür Boyu, Keyifli , Huzurlu Ve Sağlık Dolu Bir Tatil Yapmaya Davet Ediyor.
Tarihi Güzelliklerin Hemen Yanı Başında, Pamukkale Ovasına 100 M Yükseklikte ,Eşsiz Bir Manzaraya Sahip Yemyeşil Doğası  ve %72 Si Yeşil Alan Olarak Ayrılan 68 Bin M2 Arazi Üzerinde İnşa Edilen Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Renkli Tatil Alternatiflerini Sağlık İmkanları İle Bir Arada Sunarak Konforlu Bir Tatil İçin Vazgeçilmez Adresiniz Olacak…
2-5000 Yıllık Şifa 5 Yıldızlı Konforla Buluşuyor.
1988 Yılında Unesco Dünya Kültür Mirası Listesine Giren Milattan Önce 190 Yılında Kurulmuş Olan Antik Kent, Hierapolis (Kutsal Şehir)  E Ve Dünyanın 8.Harikası Olarak Gösterilen Egenin İncisi 5000 Yıllık Şifa Merkezi Pamukkale’ye 5 Km Uzaklıkta İnşaa Edilen Pamukkale Gül Termal Devre Mülklerinin  Tamamı 19 Blok Ve 228 Daireden Oluşmaktadır.
Yaklaşık 5500 Tatil Dönemi Bulunan Tesiste  90 Odalı Termal Butik Otel, Termal Sulardan Faydalanabileceğiniz Açık Kapalı Yüzme Havuzları, Aqua Parklar Ve Her Birinde Farklı Özellikler Bulunan Toplam  38 Adet Havuz Misafirlerimizin Hizmetine Sunulmaktadır.
3-Tüm Bunların Yanı Sıra, Siz Seçkin Konuklarımızın Faydalanabileceği
Uzman Hekimler Eşliğinde Kapsamlı  Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi , 2 Adet Türk  Hamamı, 4 Adet Sauna ,2 Adet Buhar Odası, Macera Duşları, 2 Adet Fitness Salonu, Aroma Terapi, Çamur Terapi, Masaj Hizmetlerinden Faydalanacağınız Spa&Welness  Güzellik  Ve Cilt Bakım Merkezleri,Kreş, Halı Saha,Basketbol Sahası,Tenis Kortları, Sinema Ve Konferans Salonları , Alışveriş Merkezi, Eğlence Merkezi, Çay Bahçeleri ,Otoparklar Ve Mescit Bulunmaktadır.
4-Konforlu Bir Tatil İçin Gereken Her Şey  Pamukkale Gül Termalde
2013 Yılı Başında Hizmete Açılacak Olan Pamukkale Gül Termalin Modern Mimarisinde Her Detay Üzerinde Özenle Çalışıldı.
Tüm Beklentiler Göz Önünde Bulundurularak Tasarlanan Tesiste  3’er  Katlı Toplam 19 Blokta 228 Daire Bulunmaktadır.
                                                    132 Adet    68 M2 Kullanım Alanına Sahip 5 Kişilik 1+1
                                                     60  Adet     88m2 Kullanım Alanına Sahip 7 Kişilik 2+1 
                                                     36  Adet  110m2  Kullanım Alanına Sahip 9 Kişilik 3+1 Tipi
  Daire Seçenekleri Bulunmaktadır.
5-Tamamı Engelli Misafirlerimiz de Düşünülerek Tasarlanan Bloklarda, Asansör, Yangın Ve Güvenlik Alarmları,Blok Girişlerinde Ve Koridorlarda Güvenlik Kameraları  Bulunmaktadır,Bunun Yanı Sıra Tüm Dairelerde;
Mutfakta Ankastre Fırın, Aspiratör ve Bulaşık Makinası, Buzdolabı ,6 Kişilik Yemek Masası Ve Yemek Takımları
Yatak Odalarında Elektronik Kasalar,
Banyo İçinde Termal Sulardan Yararlanabileceğiniz Hidromasaj Özellikli Jakuzi, Hilton Lavabo Ve Acil Yardım Butonları,
Devre Mülk Sahibi Aileye Özel Havlu, Bornoz,Yastık Kılıfları Ve Nevresim Takımları
Çamaşır Makinası,
Lcd Tv Ve Uydu Yayınları
Klima Ve Zeminden Jeotermal Isıtma Sistemi,
Kablosuz İnternet Bağlantısı,
Yangın Ve Güvenlik Alarmı Bulunacaktır.
6-Bunun Yanı Sıra Dairelerimizin  Tüm İnşaat Ve İşçiliği de 1.Sınıf Malzemeler Kullanılarak, Mobilyaları Ve Tüm Ev İçi Mefruşatı Tamamlanmış Bir Şekilde Devre Mülk Sahiplerine Teslim Edilecektir.
7-Ayrıca Dairelere Periyodik Olarak Gelecek Olan Pamukkale Gül Termal ‘İn Profosyonel Temizlik Ve Bakım Ekipleri, Dairenizin Gerekli Tüm Bakım Ve Temizliğini Yapacaktır.
Böylece Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü, Misafirlerine Sürekli Olarak Temiz, Hijyenik Ve Konforlu Bir Konaklama İmkanı Sunacaktır.
8-7’den 70’e Herkese Keyifli,Eğlenceli  Ve Huzur Dolu Bir Tatil…
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü 7’den 70’e Her Yaş Grubuna,Her Kesimden İnsana Hitap Edecek Şekilde Tasarlandı.
Tesis İçerisinde Yapılan Kreş Ve Oyun Alanlarında Çocuklarınız, Kendi Yaş Grupları İle Oyunlar Oynayıp Hoşça Vakit Geçirirken, Diğer Yandan Çocuk Psikolojisi Ve Eğitiminde Uzman Öğretmenler Tarafından İlgi Alanları Ve Yeteneklerine Göre Uygun Eğitimlere Tabii Tutulacaklar. 15 Günlük Tatiliniz Süresince Kreş Bünyesinde  Açılacak Spor Okulu,Müzik Ve Resim Kursları İle Çocuklarımız Yeni Arkadaşlar Edinerek Sosyalleşecek, Ayrıca Yetenekleri Doğrultusunda Doğru Bir Eğitim Alacaklar.
Bu Sayede Ebeveynler  Tesis İçinde ve Dışında Biraz Daha Rahat Bir Tatil Yapmanın Tadını Çıkaracaklar.
9-Pamukkale Gül Termal Tatil Köyüne Gelen Genç Misafirlerimiz İçin, Eğlence Merkezi Çerisinde Boş Vakitlerini Değerlendirebilecekleri  Bowling Salonu,İnternet Ve Playstation Kafeler,Sinemalar,Bilardo Salonu,Okuma Salonu Gibi Üniteler Bulunacaktır.Ayrıca Düzenlenecek Futbol Ve Basketbol  Turnuvalarına Katılabilir Ya da Pamukkale Çökelez Dağı Eteklerinde Yamaç Paraşütü Deneyimi Yaşayabilirler.
10-Sağlık , Güzellik ve Gençlik İksiriniz  Termal Su
Son Dönemde İnsan Sağlığı Üzerine Faydaları Bilimsel Olarak Kanıtlanan Termal Suları İçinde Barındıran Pamukkale Gül Termal Size Sağlık Ve Güzellik Getiriyor.
Pamukkale Gül Termal Kaynağından Saniyede 120 Litre Debi İle Çıkmakta Olan 67c Derecedeki Termomineralli Su, Litre Başına  4174 Miligramlık Mineralizasyon Değerine Sahiptir. Bu özelliğiyle kaynağımız, Ülkemizdeki İçilebilir Nitelikteki Sayılı Termal  Su Kaynakları Arasında En Kaliteli İlk Üç Kaynaktan Biridir. İçeriğindeki  Kalsiyum, Bikarbonat, Sülfat, Florür,Magnezyum, Selenyum Ve Demir Gibi Mineraller Açısından Zengin Olduğu Saptanmış  Ve 3 Farklı Tedavi Yöntemiyle Bir Çok Hastalığı İyileştirici Etki Gösterdiği Tıbbi Olarak Kanıtlanmıştır
11-Pamukkale Gül Termal Kür Merkezinde Uzman Doktorlar Tarafından Uygulanan Kaplıca Tedavisi Banyo Kürü Olarak Uygulandığında 
                                                   İltihapsız Eklem Hastalıkları Ve Romatizmal Hastalıklar
                                                   Kronik Boyun,Bacak,Kol Ve Bel Ağrıları
                                                   Kireçlenme
                                                   Sedef Ve Tüm Cilt Hastalıklarında İyileştirici Etki Göstermektedir.
12-Ayrıca Termal Sular İçme Kürü Olarak Kullanıldığında;
                                                   Mide Ve İnce Bağırsakların Fonksiyonel Rahatsızlıklarında,
                                                   Karaciğer Fonsiyonlarını İyileştirmesi Sebebi İle Şeker Hastalığı Ve Diyabette,
                                                   Obezite,Raşitizm
                                                   Kronik Ülser Ve Gut Hastalığının Tedavisinde Destekleyici,
                                                   Taş Kırma Ve İdrar  Yolu Ve Böbrek Taşlarının Önlenmesinde,
                                                   Çocuk Ve Gençlerde Kemik Gelişimi Ve Diş Çürüklerinin Önlenmesinde,
                                                   Kronik İdrar Yolları Enfeksiyonlarında
İyileştirici Etkiler Gösterdiği Tıbbi Olarak Kanıtlanmıştır
13-Termal Sular Gazlar Ve Buhar Kürü Olarak Uygulandığında
Bronşit Ve Astım Rahatsızlığında Destekleyici Bir Tedavi Sunmaktadır.
14-Tüm Bunların Yanı Sıra Pamukkale Gül Termalde Bulunan Termal Sular İçeriğinde Bulunan Zengin  Minerallerle Bağışıklık Sisteminizin Direncini Arttırarak Sağlık,Güzellik Ve Gençlik İksiriniz Olacaktır
15-Farklı Tatil Seçenekleri Pamukkale Gül Termal’de
Pamukkale Gül Termal Tatiliniz Süresince Yalnızca Tesis İçerisinde Değil, Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Civarındaki Farklı Tatil Seçeneklerini De Bir Arada Sunuyor.
Pamukkale Gül Termal Bulunduğu Konum İtibariyle, Tarihi Güzelliklerin Yanı Sıra Yaylalar Ve Göller Arasında Kalmış Bir Bölgededir. Yapılacak Günü Birlik Turlarla Yaylalarda Safari Ve Yürüyüşler Yapabilir, Pamukkale Travertenleri Hierapolis Ve Laodikya Antik Kenti’ni  Gezebilir, Yamaç Paraşütü Merkezimizde Farklı Bir Deneyim Yaşayabilir, Karting Pistinde Heyecan Dolu Yarışlara Katılabilir Ya da Pamukkale Gül Termal Travertenlerinde Pamukkale Ovasının Eşsiz Manzarasını İzlerken Termal Suyun Tadını Çıkarabilirsiniz.
16-Sağlıklı Bir Yaşam İçin Doyasıya Spor.
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü  Bünyesinde Bulundurduğu Futbol Sahaları, Tenis Kortları, Basketbol ve Voleybol Sahaları,Fitness Salonları, Yürüyüş Yolları,Koşu Parkurları Ve Konuklarımız İçin Düşünülmüş Bisiklet Turları İle Sizlere Yemyeşil Bir Alanda Doğa İle Baş Başa Spor Yapma İmkanı Sunuyor.
17-Tatil Süresince İhtiyacınız Olan Her Şey Pamukkale Gül Termalde
Sağlığı Ve Huzuru Aynı Çatı Altında Buluşturmayı Hedefleyen Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Konuklarının Tatilleri Boyunca İhtiyacı Olabilecek Her Türlü Ayrıntıyı Düşünüyor.
Pamukkale Gül Termal, Sosyal Tesisi İçerisinde Farklı Zevklere Hitap Eden Restaurantlar, Fasfoodlar, Alışveriş Merkezi, Eğlence Merkezi, Kültür Merkezi , 300 Kişilik Konferans Salonu, Sinemalar, Banka Ve Kargo Noktalarını Da Aynı Çatı Altında Birleştirerek Siz Konuklarımızın Hizmetine Sunmaktadır.
18-Pamukkale Gül Termalde Gerçek Devremülk Tapusu
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Devre Mülkleri,  Kat Mülkiyetleri Kanunu Hükümleri Çerçevesinde, Gerçek Devre Mülk  Tapusu İle Yıl Sınırlaması Olmaksızın Ömür Boyu Sizlerin Hizmetine Sunulmaktadır.
Satın Aldığınız Gayrimenkuller Devredilebilir Bir Nitelik Taşıdığından Dilerseniz Devredebilir, Dilerseniz Sevdiklerinize  Miras Olarak Bırakarak, Onları Da Ömür Boyu Sağlıklı Ve Konforlu Bir Tatil Anlayışı İle Tanıştırabilirsiniz.

19-Kar Yağarken Havuz Keyfi  Pamukkale Gül Termal’de
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyünde Açık Alanda Bulunan Ve Ücretsiz Hizmet Veren Özel Aile Havuzlarımızda Yazın Güneşlenebilecek Kışın Kar Yağarken Havuza Girebilme Keyfi Yaşayabilirsiniz.
Rezervasyon Yapılarak Kullanılacak Olan Özel Havuzlarımız Her Kullanımdan Sonra Boşaltılıp Hijyenik Temizlikleri Yapılarak Teslim Edilecektir . Ayrıca Özel Aile Havuzlarımız Doktorların Tavsiyesine Göre Balneo Terapi Tedavileri İçin Kullanılacaktır. Su Isısı Terapiye Ya Da Kişiye Özel Olarak Ayarlanabilir Havuzlarımızda Stresten Arınacak Ve Sağlık Bulacaksınız.

20-Tatillerinizi Dilediğiniz Yerde Ücretsiz Olarak Yapmak İstermisiniz?
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Bir İlke İmza Atarak Satın Aldığınız Devre Mülklere %100 Kira Garantisi Veriyor.
Yıllık 1.500.000(Bir Milyon Beş Yüz Bin) Turistin Ziyaret Ettiği Pamukkale’de Turizm Sezonu Boyunca Mevcut Konaklama Tesislerinin Yetersiz Olması, Pamukkale Gül Termal Tatil Köyünün Modern Ve Konforlu Tatil İmkanları Göz Önüne Alındığında Tesisimizi  Cazibe Merkezi Haline Getirmektedir.
Bundan Yola Çıkarak Tesise Gelemeyeceğinizi Zamanında Bildirmeniz Halinde, Devre Mülkünüz Pamukkale Gül Termal Tatil Köyü Tarafından Kiralanıyor. Böylece Tatil Köyü İçerisinde Tatil Yapamadığımız Zaman Elde Edeceğiniz Kira Geliri İle Dilediğiniz Farklı Bir Tatil Beldesinde Tatilinizi Geçirebilirsiniz.

21-Pamukkale Gül Termal’de Bir Dönemle Dört Mevsim…
 Devre Mülkünüzün Kiralanmasını İstemiyorsanız, Oluşturulan Devre Mülk Havuzu Sayesinde, Size Ait Tatil Döneminden Daha Farklı Bir Tarihte Bile Pamukkale Gül Termal Tatil Köyünün Benzersiz Tatil İmkanlarından Yararlanabilirsiniz.
Böylelikle Pamukkale’nin Eşsiz Doğasını Dört Mevsim Yaşayabileceksiniz.
22-Pamukkale Gül Termal’e Ulaşım
Pamukkale Gül Termal Tatil Köyüne Ulaşım Oldukça Basit.
Denizli Çardak Havaalanına 70 Km Uzaklıkta Bulunan Tesise, İstanbul’dan 2 Saatte Gelebilmek Mümkün.
Antalya Ve İzmir ‘e 220 Km Ankara Ya 480 Km İstanbul’a İse 650 Km Uzaklıktadır. Afyon-Ankara Otoyolunun Pamukkale Çıkışından Ayrılmakta  Ve Akköy/Gölemezli  Yolu Üzerinde Bulunmaktadır.
Ayrıca, Havayolu Yada Otobüsler İle Gelecek Misafirlerimiz İçinse Denizli Otogar Ve Denizli Merkezden  Saat Başı Hareket Edecek Servis Araçlarımız Hizmetinizde Olacaktır.